Co se stane 1. dubna?

30.03.2023

Vláda svolá další tiskovou konferenci. Očekává se, že se pochlubí, že inkluzivního kapitalismu bylo v ČR dosaženo. Česká republika dosáhla nejvyššího inkluzivního stupně, a tudíž ji bude přidělen opatrovník (asistent), který bude vládě pomáhat s dosaženým stupněm inkluze. Což je ten nejvyšší, kdy jde o naprosté vzdání se samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti.

Inkluzivní opatrovník ČR Klaus Schwab neskrýval radost nad dosaženými úspěchy naší vlády a pochválil ji zejména za významný kariérní postup svých kolegů, asistentů. Kryštof Stupka z utlačované LGBTQXYZ+ komunity se stal v inkluzivní ČR klimatickým expertem, jenž reprezentoval zemi na mezinárodní klimatické konferenci. Další asistent: evropský hodnostář Jakub Janda z téže utlačované komunity byl nejvýznamnějším reprezentantem byznysu v delegaci předsedkyně Parlamentu na Tchaj-wanu.

Digitalizace úspěšně pokračuje, protože naše inkluzivní vláda se skládá výhradně z naprogramovaných bio-robotů, kteří plní naprosto přesně a oddaně úkoly dle svého vloženého programu.

Ze zdrojů blízkých vládě jsme se dozvěděli, že tentokrát bude vše jinak. Mezi vládní roboty se podařilo vniknout úspěšnému hackerovi, který údajně inkluzivní mozky našich vládních robotů hacknul, tedy přeprogramoval.

Pomohly k tomu zastírací akce typu "Ševčík", "Najmon" a "Železný", které vytvořily "mlhu" (návnadu) a vládní roboti se nechali nachytat. Doslova zblbli strachem a nechali si implantovat antivirovou ochranu a zde pod obyčejnou malou lstí: náhrada za nemocného kolegu, nastoupil hacker a výsledek prý uvidíme na tiskové konferenci 1. dubna.

Nechme se prý překvapit. Budeme doslova šokováni, jak nám sdělil náš zdroj, který do toho umí házet vidle. Už se prý nemůže dočkat toho, co oznámení vlády udělá s další inkluzivní ikonou, Řeporyjcem.

Nakonec to náš redaktor z toho Vidláka dostal. Musel vydržet slivovici, ale při whisky už měl navrch. Tak můžeme exkluzivně jako jediní přinést zásadní prohlášení naší vlády.

Premiér si jako obvykle zasignalizuje rukama a pak prohlásí: "Vážení offčané, celé naše vládnutí byla taková METAFORA".

PS: jeden signál od autora: vzpomeňte, že 1. dubna je Apríl. Tak si ho užijte.