Není na čase už premiéra hacknout?

10.10.2023

Už dlouho spekuluji, že náš "nejhorší premiér na světě", který nedělá nic špatně a dva roky své vlády vidí naprosto v růžových brýlích, nemůže být člověk. Jasně, jako člověk vypadá, ale chová se přinejmenším podivně.

Otázka zní proč? Je tak hloupý, nadutý, chamtivý, zbabělý? Nebo od všeho trochu? Nebo do toho jeho "skleníku", v němž žije, neproniknou všechny informace? Má je jen od těch, kteří mu mažou med kolem huby, říkají jen to, co chce slyšet a nepříjemné věci zamlčují.

Je silný v kramflecích (příp. si to myslí), nebo se jen bojí vystoupit z rozjetého vlaku a raději s ním narazí a vykolejí? Působí, jako by ho někdo přeprogramoval. Jako by mu byl po vstupu do funkce vyměněn SW, vygumováno původní přemýšlení a nahrazeno myšlením v důsledku opačným.

To, že je pouhou loutkou a poníženým slouhou globalistů a korporací, víme dávno. A také víme, že toto mu jde, na rozdíl od nějaké hospodářské politiky, hájení národních zájmů, slušné správy státu, vše spojeno s pokornou službou občanům, jako jeho zaměstnavatelům.

Takže v tom, co by měl dělat pro lidi a stát víceméně selhává. Asi na to nemá program, je naprogramovaný naprosto jiným směrem a v tomto směru je docela výkonný.

Nešel by nějak přeprogramovat nebo hacknout? Obávám se, že nějakou sebereflexi, svědomí, moudrost a pokoru nemá tato "bytost" (nejspíš bio-robot) vůbec ve svém "programu". Otázka je, zda je u něj ještě návrat k lidské bytosti, ještě vratný.

Jsem přesvědčen, že v politice a obzvlášť v této funkci mu to vůbec nehrozí. Po odchodu z politiky se to může stát, pozitivní příklady bývalých politiků tu jsou. Ale nejspíš žádný z nich nezašel tak daleko, nepůsobil až tak děsivě nelidsky. Já se tedy na něj nevydržím dívat více než několik sekund, vždy ho tak matně zahlédnu na internetu a tam se i dozvím, čím nás zase oblažil, a to mi fakt stačí.

Poslouchat nějaký jeho proslov, tak se mi zvedne kufr. Vím, je to můj problém a řeším ho tím, že našeho pana premiéra se snažím ignorovat, nevnímat, nedávat mu pozornost. Vlastně takového člověka (a řadu jemu podobných) ke svému životu nepotřebuju, jen mě mrzí, že někdo takový má vliv na ceny energií a potravin, které ale ke svému životu potřebuju.

Fakt se nenajde nějaký ajťák, který by ho přeprogramoval, příp. hacknul?