Prázdniny a vláda tak maká

15.07.2023

Už jsem ztratil přehled, hlavně jsem byl daleko nejen od "pražského" dění, dění v televizi i na internetu. Nešlo ovšem nezaznamenat, že tu proběhla návštěva kyjevského komandýra, kterého sem pozvali jeho zdejší největší fandové.

Shodou okolností v nejvyšších ústavních funkcích tohoto státu. Tedy správně nejvyšší pražští byrokraté. Byl jsem nějaký čas vzdálen mentalitě a energii popředních pražských libtardů z obrazovek televizí, počítačů a mobilů.

Žil jsem životem chataře, následně českého turisty ve slovenských velehorách, abych pak pár dní pobyl na jihomoravském vinařském venkově poblíž Mikulova. A pak se vrátím do té přípražské mentality, která mě obklopuje už jen z toho důvodu, že v tom příšerném (vedrem zužovaném) Přípražsku bydlím a žiju.

Fakt se nechystám ani v nejmenším podívat, co mi o událostech uplynulých dvou týdnu sdělí Václav Moravec ve svém propagandistickém pořadu, ale početl jsem si u dezolátů, především tedy u Vidláka. Kromě modrožluté návštěvy u fialových jsem se dočetl i o tom summitu NATO a té obranné smlouvě, která tak hladce prošla českým Parlamentem. A snad i bez nějakých větších protestů veřejnosti.

Když je veřejnost unavená a odpočívá na dovolené, to se asi nejlíp vládne. Ale už jim to nějak drhne. Evropské hodnoty propouštějí, ochota válčit klesá, fialovci jsou kritizováni. Pochválí se za pokles inflace, ale hned jim je vmeteno, že oni za to nemůžou, a kdyby nevládli tak jak vládnou, inflace by byla ještě nižší.

No nic, přežijme vedra, ona tu nebudou věčně, podobně jako tato vláda. Jsem takový antisystémový, nejraději bych vypověděl se systémem (režimem) společenskou smlouvu. Ale nevím, jak se to dělá. Jen se kochám představou, že kdybych dal tomuto režimu, této vládě výpověď jako občan a daňový poplatník, osvobodil bych se od byrokratických buzerací, platby daní a televizních poplatků.

Hele, líbí se mi to nucené placení v hotovosti, jen houšť a větší kapky, šedá ekonomika, zdá se bude naší spásou, když té oficiální vláda neustále pouští žilou.

Fakt v hospodě v Horní Dolní Michelinskou hvězdu nepotřebují, živí ji štamgasti, ne snobové.