Traktory v Německu aneb odpor sílí, elity šílí

08.01.2024

Kamion a traktor to je přímo "revoluční" zbraň. V Kanadě protestovali kamioňáci proti povinnému očkování, moc je zastavila až tím, že jim sáhla na bankovní účty. Pak Covid zmizel (z médií) díky ruské invazi na Ukrajinu a moc nevíme, jak to bylo dál?

V Evropě protestují zemědělci, první byla vlna farmářských protestů v Holandsku doplněná tím, že volby vyhrál ten "strašný dezolát" Wilders. Na Slovensku, v Maďarsku a Polsku se protestovalo proti dovozu ukrajinské pšenice.

A teď vyjely německé traktory. To už asi bude vážné. Nebyly to východoněmecké trabanty v Praze, které odstartovaly změny v Evropě na konci 80. let minulého století? Zpětně můžeme mluvit o revolučních německých trabantech. Budou německé traktory také revoluční? Nebo aspoň inspirační pro Čechy? Vyjedou brzy i naše traktory?

V Česku ten odpor není tak vidět, ale také sílí. "Prouzovy" globální markety pod tlakem veřejnosti a zveřejnění příkladů nehorázných marží, mírně zlevňují. Mediální nálet Tomáše Prouzy už také přestává fungovat. Mainstream už se trochu drolí. Snaha nějakých "dezolátů" se doposud zdála marná a vypadá to, že změnu v politice u nás více zařídí ti, kteří sice stojí na té "správné" liberální straně, ale už mají po krk jednak neschopnosti vlády a jednak těch progresivních radikálních úchylností.

Tak se ozval rybář Jakub Vágner a hned mu "libtardi" naložili, ale většina národa ho podpořila. A jako záchrana liberální demokracie v Česku se v těchto dnech vynořila z politického záhrobí Topolova jednička Miroslav Kalousek. Už jen jakou způsobil paniku v řadách SPOLU, když ohlásil kandidaturu do Europarlamentu. Mohl by být skokanem kandidátky a předběhnout i ty nahoře. Nedej bože, kdyby se za uskupení stal jediným europoslancem.

Ani Babiš ani Okamura nemůže Fialovi moc uškodit, ale Kalousek může. Navíc ve světě probíhají žaloby farmaceutických firem kvůli vakcínám, zejména těm původním propagandistickým lžím, kdy se tvrdilo, že očkovaný nikoho nenakazí, přičemž se to ani nijak netestovalo, dvě tečky a dost, což se též ukázalo jako nepravda. Ani se nepřiznalo, že některé použité šarže vakcín byly kontaminované a že těch nežádoucích účinků je trochu víc než obvykle.

A teď ještě ten částečně zveřejněný Epsteinův seznam privilegovaných pedofilů vč. bývalých prezidentů USA a významných celebrit. Jestlipak je v něm i někdo z významných malých českých celebrit? Celé se to drobí. Jak dlouho v tichosti vydrží Dozimetr, který je buď už zametený snad pod koberec nebo je jen vyšetřování nějak (oficiálně) pozastavené? Pak tu máme pozapomenutý (pseudo)skandál Blažka s Nejedlým v hospodě, vyřešený "žlutou kartou" od premiéra, a nakonec Jurečkovy přešlapy, už zapomenutý případ vyhozeného ředitele Úřadu práce a současný skandál s večírkem konaným v době po střelbě na FF UK.

Fialovi není co závidět. Když Jurečka rezignuje, hodí rukavici do ringu lidovci, což je pro Pětikolku horší, než kdyby to provedli Piráti. Udržet koalici a tím i sebe u moci, bude pro premiéra čím dál náročnější. Do lodi totiž začalo zatékat z druhé strany (nekryté KRITem).

Nedivím se, že šílené elity z toho všeho ještě více vyšilují.